Η επόμενη μέρα για την Coffee Lab: Coffee Lab
Η ομάδα ανάπτυξης προϊόντων της Coffee Lab σε συνεργασία με έναν από τους πιο εξειδικευμένους Pastry Chef της Ελλάδος, τον Γιάννη Κεχρολόγο, και την ομάδα του, δημιούργησαν 12 διαφορετικά είδη croissants.
Παρόλο το γενικά απαισιόδοξο κλίμα που επικρατούσε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και των lockdown η Coffee Lab ανέπτυξε γρήγορα αντανακλαστικά ως προς την διαχείριση άλλης μίας κρίσης. Σχεδίασε λοιπόν και εφάρμοσε άμεσα ένα πλάνο κατάκτησης της επόμενης μέρας.
Η επόμενη μέρα για την Coffee Lab στόχο είχε την ανάπτυξη σε καιρούς κρίσης και αβεβαιότητας. Στην προσπάθειά για την αντιμετώπιση άλλης μίας κρίσης εισήγαγε ένα νέο μενού φαγητού στα καταστήματα με σκοπό να βελτιώσει τη ζωή των πελατών της δίνοντας πολλές νέες επιλογές φαγητού με εξαιρετικές πρώτες ύλες και το επικοινώνησε δημιουργώντας Rebranding στα καταστήματα του δικτύου της.
Croissant για απαιτητικούς ουρανίσκους με την υπογραφή των Coffee Lab.
Στη συνέχεια, δημιούργησε ένα νέο concept καταστήματος στην καρδιά της Αθήνας, την Coffee Lab Croissanterie στην Ακαδημίας 62 με το δικό της εργαστήριο.
Η ομάδα ανάπτυξης προϊόντων της Coffee Lab σε συνεργασία με έναν από τους πιο εξειδικευμένους Pastry Chef της Ελλάδος, τον Γιάννη Κεχρολόγο, και την ομάδα του, δημιούργησαν 12 διαφορετικά είδη croissants. Εντός του καταστήματος παρασκευάζονται καθημερινά τα χειροποίητα croissants με την υπογραφή του Kehrologos Workshop.
Διαχρονικά, η Coffee Lab επιλέγει να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα με κορυφαία ποιότητα. Η παρασκευή των Croissants δεν θα μπορούσε λοιπόν να αποκλίνει από την φιλοσοφία και το πνεύμα της εταιρείας. Σε ένα καινοτόμο παιχνίδι «όρκου» με την γευστική πρωτοτυπία και την υψηλή απόλαυση αλλά και με σεβασμό στις απαιτήσεις των καταναλωτών, διασφαλίζοντας την ποιότητα, δημιουργήθηκαν νέα ιδιαίτερα Croissants με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και με αψεγάδιαστη τεχνική σε όλα τα στάδια παραγωγής που απαιτεί μία διαδικασία αρκετών ωρών παρασκευής και ζεστού σερβιρίσματος, ώστε να μπορούν οι καταναλωτές να τα απολαύσουν με τον πρώτο καφέ της ημέρας.
Ας μιλήσουμε με αριθμούς: Πάνω από 30.000 Premium Croissants παρασκευάζονται κάθε μήνα στο εργαστήριο της Ακαδημίας και διανέμονται στα καταστήματα Coffee Lab της Αθήνας, ενώ γίνονται ανάρπαστα από περαστικούς αλλά και μέσω delivery καθημερινά.
Coffee Lab Croissanterie: Ακαδημίας 62, Αθήνα 106 79, Τ/ 210-36.09.900
Coffee Lab: “Η επόμενη μέρα για την Coffee Lab” © Diamond Pages Magazine | November 2022 |